2018 Lifestyle trends voor buiten

Outdoor living

De zomer is in aantocht, dus het buitenleven kan weer beginnen. De zon kan heerlijk zijn om in te zitten. Echter, hele dagen zonlicht op de huid is niet meer van deze tijd. Schaduw hebben we allemaal nodig, om onze huid in de juiste conditie te houden. Bij warme, extra zonnige dagen is een zonwering onontbeerlijk. Ideaal om op hoogzomerdagen de temperatuur aangenaam te houden en de zoninval zelf te regelen. Ekstravert.be heeft voor elke tuin de perfecte terrasoverkapping. De Brustor B150, heeft kantelbare, volautomatische lamellen die een duurzaam karakter hebben en kunnen worden toegepast voor terrassen, patio’s en poolhouses. Een geweldige oplossing die ook prima past boven een balkon, jacuzzi of een buitenkeuken.
Zelf een lamellendak ontwerpen

Altijd al een lamellendak boven het terras willen hebben, die helemaal naar eigen inzicht is ontworpen? Ekstravert biedt de mogelijkheid om zelf een lamellendak te ontwerpen. De website heeft een aparte tool, waar u op ontspannen wijze aan de gang kunt gaan en direct op foto’s ziet hoe het ontwerp wordt. Op deze manier kan overal rekening mee worden gehouden zoals, zijn screens langs de zijkanten noodzakelijk en wat doet de positie van de zon. Uit welke hoek waait meestal de wind en welke maat heb ik nodig.
De laatste trends op gebied van zonwering

Ekstravert.be, heeft altijd de laatste trends op het gebied van zonwering. Outdoor living is een feest, wanneer je gebruik kunt maken van de juiste screen of zonneluifel. In de collectie van Ekstravert vindt u een aantal zonneluifels van Brustor, die aan de hoogste eisen voldoen. Inzake windresistentie hebben alle zonneluifels de Europese CE norm. Eén van de populairste zonneschermen in het assortiment, is de Brustor B25 Elite. Uitermate geschikt voor grote uitvallen. De luifel is uitgerust met knikarmen en kan met een uitval van 3.75 m. grote terrassen voorzien van de nodige schaduw. Deze zonneluifel kan worden uitgerust van led-verlichting en uiteraard is de luifel te regelen met een automatische bediening. Deze zonwering past bij een moderne strakke gevel.
Kijk voor meer informatie op de website en laat u inspireren door de prachtige voorbeelden.

About the Author

Redactie

Het team van De-red-actie.be houdt zich dagelijks bezig met de nieuwste trends en ontwikkelingen waar wij dagelijks mee te maken hebben. Wij doorbreken elke taboe en maken moeilijke vraagstukken begrijpelijk.

Related Posts